Blog

Angyal áll melletted? Ebből tudhatod!

Az angyal olyan égi lény, akiket szemmel csak nagyon ritka szerencsés esetekben láthatsz a puszta szemeddel. Még a Biblia is ír arról, hogy bizonyos angyalok alkalmanként képesek emberi alakot ölteni. Ilyenkor – egyfajta álcaként – természetesen elrejtik szárnyaikat, mégis ha figyelsz, észreveheted, hogy a közeledben egy angyali lény áll. Vannak ugyanis olyan tipikus, mégis különösnek tűnő jelek, amiket, ha felismersz, mindenképp érdemes arra gondolnod, angyallal van dolgod.

Megváltozik a szíved

Mindenkinek vannak negatív időszakai az életben. Minden borús és szomorú. Aztán,  anélkül, hogy különösebben kérnéd, összefutsz egy idegennel, aki megmagyarázhatatlanul szimpatikus és pusztán útbaigazítást kér, vagy egyszerűen köszön neked, mégis a mosolyában nem volt semmi visszás, semmi félreérthető.  Talán napokkal később is eszedbe jut. Megváltoztatott benned valamit, optimistább lettél, már a jót is észreveszed a világban. Ha ilyesmit tapasztalsz, szinte biztos, hogy angyal volt, akivel találkoztál.

Élénk leszel

Egy fárasztó nap után elbambulva, magad elé meredve utazol haza, amikor valami azt súgja, nézz körül. Veled szemben egy kedves arcú ismeretlen áll. Nem tesz semmit, csak áll és néz. Neked viszont egy furcsa érzés járja át a lelked. Eltűnt a kimerültség és megmagyarázhatatlan frissesség lesz úrrá rajtad. Az angyalok sokszor azért jelennek meg körülötted, hogy “irányba állítsanak”, mi az amit tenned kell.

Segíteni akarsz

Talán veled is megtörtént már, hogy hazafelé menet felfigyeltél egy koldusra, akire rápillantva elöntött az adakozás. Aztán továbbsétálva valami furcsa történik. Ne lepődj meg, épp egy angyalnak segítettél. Még az is előfordulhat, hogy a megérzéseid jobbá válnak majd.

Ha olvasni szeretnél angyalokról, akkor kövesd a blogom. Gyógynövényekkel kapcsolatosan kövesd a Gyógynövényblog oldalát.

 

.