angyali segítség kérd és megadatik
Blog

Angyali segítség Kérd és megadatik!

Akár hiszel az angyalokban, akár sem, a “Kérd és megadatik!” örök érvényű mondatát bizonyára már hallottad. Hiszed vagy sem, érzékeled, akár nem, te is kapsz jeleket és üzeneteket az égiektől. Angyali segítség érkezik ilyenkor, neked is próbálnak segíteni és üzenni, ha kéred. Néhányszor ezek nagyon apró, szinte észrevehetetlen jelek, de időnként annyira egyértelműek, hogy szinte majd “kiszúrja a szemed”. Hogyan is kérj az angyalaidtól illetve hogyan is vedd észre a jeleket? A poszt ebben próbál segíteni.

Azonnali jelekre nem igazán van esélyed, habár sokan vannak úgy, hogy a kérésük után nem sokkal már megkapták a megoldást. Az esetek döntő többségében viszont akkor érkezik majd, amikor a lehető legkevésbé számítasz rájuk. Mindenképp érdemes néhány napot adni az univerzumnak és nem keresni állandóan a jeleket! Jó, ha megjelölsz egy napot, amíg vársz a jelre. Mivel a szimbólumok, amiken keresztül üzennek, így mindenképp fontos, hogy ne érzékelni próbáld, hanem az intuíciód alapján keresd a megoldást!

Kérheted azt is, hogy többször is küldjék a jeleket. Lehet, hogy először nem veszed észre, de másodjára vagy harmadjára már igen. Kellő nyitottsággal, és éberen ugyanakkor nyitottan fordulsz a megoldás felé, bizonyos, hogy egyértelműbb jeleket és megoldást kapsz majd.

Gyakran tehetsz fel olyan kérdéseket, amelyekre egyértelmű igen vagy nem a válasz. Kérheted az angyaloktól azt is, hogy számokkal üzenjék meg a választ neked. Az igen lehet például 111, míg a nem a 222 De fontos, hogy ne keresd, ne kutasd a számokat innentől fogva! Hidd el, hogy meg fog érkezni a válasz, akár többször egymás után .

Ha olvasni szeretnél angyalokról, akkor kövesd a blogom. Gyógynövényekkel kapcsolatosan kövesd a Gyógynövényblog oldalát.

Comments Off on Angyali segítség Kérd és megadatik!