Blog

Angyalok 3. rész – Vajon nekem is van saját őrangyalom?

A rövid válaszom: Igen, van! Mindenkinek a születése óta van saját angyala, aki vigyáz rá, és megóvja a nagy szerencsétlenségektől.

Volt már, hogy úgy érezted, hogy “csak a Jó Isten tart az ő két kezével?”, vagy amikor éppen hajszál híján kerültél el egy balesetet? Esetleg sokkal rosszabb is történhetett volna? Ilyenkor az őrangyalod volt ott veled és ő segített.

Az őrangyalod veled utazik minden megtestesüléseddel. Ő az aki ismer és szeret téged. Úgy tartják, hogy születéskor, ha az anya csendben van, az őrangyal megsúgja neki az ideális neved. Azt a nevet, ami a karmád segíti beteljesíteni. Emellett egy másik kísérőangyala, aki egyetlen inkarnációig marad, mindig más – más lény. Attól a pillanattól van veled, hogy leszületsz a Földre, és addig ameggig meg nem halsz. Az angyal a megszülető kisgyermek feje fölött a 7. csakrához kapcsolódik és 3 – 4 éves koráig ott is marad.

Felnőttként az a “feladatod”, hogy újra kiépítsd ezt a kapcsolatot vele. Elképzelted, hogy nemcsak találkozni, hanem beszélgetni is tudsz vele?

 

Comments Off on Angyalok 3. rész – Vajon nekem is van saját őrangyalom?