Blog

Angyalok 4. rész – Beszélgess az angyaloddal!

Vannak, akik elhiszik, hogy léteznek, angyalok, mások azonban kétkednek, mégha tapasztalták is a jelenlétüket Gondoltál már rá, milyen lenne találkozni, vagy éppenséggel beszélgetni az őrangyaloddal? Pedig hidd el, nem lehetetlen! Ráhangolódás, hit az őrangyalodban és egy megfelelő módszer hármasa szükséges hozzá.

Ha szeretnéd megismerni, akkor itt a ragyogó alkalom! Hiszen csak arra vár, hogy kapcsolatba lépj vele!

A Kapcsolatfelvétel

1. Helyezkedj a lakás egy csendes, kényelmes, nyugalmas pontján. Próbáld kirekeszteni a külvilágot, a stresszt, a problémákat. Meditálj, képzeld magad egy békés, boldog helyre, és lélegezz mélyeket.

2. Ha eljutottál arra a boldog helyre, akkor köszöntsd az angyalod, majd köszönj neki és köszöndd meg a védelmet, amit neked nyújt.

3. Ezután folytasd vele a beszélgetést barátságosan, törekedve arra, hogy megismerd őt. Alakja kirajzolódhat lelki szemeid előtt. Mondd el neki, mi a kapcsolatfelvételed célja.

4. Ha úgy érzed, elég a beszélgetésből, köszönj el Tőle, és mondd neki, hogy hamarosan újra beszéltek majd. Neked kell majd akkor is kezdeményezned.

Ha nem sikerült az első kapcsolatfelvétel ne csüggedj, csak egyszerűen próbáld tovább. Hidd el, angyalod segít neked elérni őt!

Comments Off on Angyalok 4. rész – Beszélgess az angyaloddal!