Blog

Angyalok és szentek 2. rész – Szent Cecília

Az Angyalok és szentek jóskártya segítségedre van abban, hogy kapcsolatba léphess angyalaiddal, ezekkel a csodálatos égi hatalmakkal. Ebben a sorozatban Doreen Virtue által megalkotott angyalkártya pakli lapjait veszem sorba.

Szent Cecília a zene, az ének, az énekesek, a zenészek védőszentje. Korán Istennek ajánlta magát, szüzességet fogadott, ennek ellenére családja házasságra kényszerítette. A lakodalmán a zene helyett saját, szívből énekelt himnuszát dalolta. Hite sikeresen megtérítette férjét is, így rábírva, hogy tartsa tiszteletben szüzességét. A hit által megtisztított férfiú még Cecília őrangyalát is látta.

Ez a kártya Szent Cecília lapja, arra buzdít, hogy a zene, a muzsika az általad keresett kérdésekre a válasz. Ha lehet, játssz valamilyen zenét, vagy vegyél elő egy ismerős hangszert. Új tanulmányokba is foghatsz, vagy felelevenítheted a régi tudásod. A kártyalap azt is kérheti, hogy hallgass többet zenét, akár otthon, akár munkahelyeden. Hallgass vidám melódiákat, amelyek emelik a rezgésszinted. Az Ég arra kér, hogy fejezd ki a lelkedben lakozó zenét, énekelj. De ne csak önmagad szórakoztatására. Másokat is gyönyörködtess az énekeddel.

Comments Off on Angyalok és szentek 2. rész – Szent Cecília