Blog

Angyalok és szentek 4. rész – Listeux-i Szent Teréz

Az Angyalok és szentek jóskártya segítségedre van abban, hogy kapcsolatba léphess angyalaiddal, ezekkel a csodálatos égi hatalmakkal. Ebben a sorozatban Doreen Virtue által megalkotott angyalkártya pakli lapjait veszem sorba.

Szent Teréz Franciaországban látta meg a napvilágot, 1873 – ban, Lisieux – ban. lépett be két nővérével a karmelita rendbe. Az apátnő engedélyével “Egy lélek története” címmel vetette papírra önéletrajzként misztikus élményeit. Sok varázslatos gyógyulás köthető a nevéhez: fekélyek, izületi gyulladások gyógyultak meg általa. Halálos ágyán ígéretet tett arról, hogy hite bizonyítékaként rózsákkal fogja jelezni jelenlétét. E iatt is nevezik őt kis virágnak.

A lap jelzi, kitartóan haladsz az utadon. Meg kell értened, hogy nem a tökéletesség, hanme az út megtétele a lényeg! Légy hálás azoknak, akik segítenek és bocsáss meg azoknak, akik nem ezt tették. Tedd félre az ellenszenvedet, és magadnak is bocsáss meg, hiszen Szent Teréznek is megvoltak a maga gyengeségei!  Tanulj belőlük és általuk, hiszen ezek visznek közelebb Istenhez.

Comments Off on Angyalok és szentek 4. rész – Listeux-i Szent Teréz