Blog

Készíts saját ingát!

Az inga az egyik leginkább kézzelfogható jóseszköz. Szinte bárkinek képes “válaszolni”, akinek van belső intuíciója. Az inga képes ugyanis a kérdező saját személyes energiáira hangolódni és a kérdéseire válaszolni.

Ma már a legtöbb ezoterikus bolt árul ingákat. Ha a vásárlás mellett döntesz, hagyd, hogy az inga válasszon téged. Amelyiket a legkellemesebb kézben tartani, amelyik szinte felkínálkozik, hogy elvidd: az lesz a tökéletes a számodra.A legjobb viszont mégis az, ha saját magad készíted el az ingádat!

Először is szükséged lesz egy inga testre. Én a magam részéről az ásványokat szeretem a legjobban (különösen a hegyikristály és a rózsakvarc áll hozzám a legközelebb), de gyakorlatilag bármi lehet. A súlya és mérete tetszőleges lehet, a lényeg, hogy a légmozgás ne “téríthesse el”.

Kelleni fog egy függesztő szál. Ez lehet akár cérna is, zsinór vagy egy saját lánc. Minimum 10, maximum 30 cm legyen.

Valamilyen rögzítési mód, amivel az ingát a láncra erősíted. Ez lehet akár egy karika, ha fúrt az inga test, vagy akár drót is, amivel körbetekered az ásványt, vagy követ.

Kész is van a saját ingád! Első használat előtt 15-20 másodpercig tartsd a kezedben, hogy átvegye a rezgéseid. A következő posztban azt mutatom meg, hogyan válaszol az inga a kérdéseidre.

Comments Off on Készíts saját ingát!