Blog

Telefonos jóslás

A legrégebbi időkben, amikor még telefon sem volt, nemhogy telefonos jóslás, a személyes kapcsolat volt az első és egyetlen platform ahol a jósok és a jóslást kérők egymásra találhattak. Ez gyakorta „Szájhagyomány „útján terjedt. Ha egy faluban elterjedt, hogy van egy javasasszony, vagy valakiről kiderült, hogy ilyen képességekkel rendelkezik, akkor arra mindenki „csodájára járt”. Mindenki látni, mindenki ismeri akarta, mindenki tudni szerette volna jövőjét, hogy mi vár rá a későbbiekben. Mivel sokáig a jósok, látnokok, boszorkányok. Sokféle név kering rólunk. Sokan akkoriban, nem tudtak, talán nem is akartak le táborozni tartósan egy helyen, egy fajta vándor életmódot folytattak, arra mentek amerre a Fentiek vitték őket. És egy helyen addig maradtak ameddig ők úgy érezték. Természetesen ott ahol jó fogadtatásra találtak, oda bizonyos időközönként vissza vissza is tértek. A mai napig fellelhetők olyan lejegyzett és le nem jegyzett történetek, úgynevezett “ teknyő kaparókról” akik az év bizonyos időszakában, mindig vissza visszatértek és jövendöltek arról, milyen idő várható, lesz-e bőséges termés, vagy éppen várható e jégeső.

Bár a technika előrehaladtával már talán nincs szükségünk arra, hogy tudjuk bőséges lesz-e a búzatermés, a kíváncsiság a jövőre még ugyanúgy benne van az emberekben. Erre pedig kiváló csatorna a telefon. Hiszen öt széles körben elterjedt, manapság talán csak kevés ember nem birtokol akár mobil akár vezetékes telefon készüléket.
A telefonos jóslás általában fix percdíjas telefon vonalon történik, akkor ha még sosem használta ezt a szolgáltatást, a jóslás24 keretein belül lehetőség van egy 10 perces konzultációra is. Kedves kihasználnia, hiszen nincs vesztenivalója.

Comments Off on Telefonos jóslás