Blog

Sorselemzés

Azon ügyfeleknek, akik a jövőjükre kíváncsiak és bizonyos döntéseik majdani alakulására, azoknak a teljes sorselemzés / jóslás jelent megoldást. Sokszor a jelen helyzet kuszaságát úgy lehet megérteni, hogyha a múltat is elemezzük: az energiaáramlásban ok okozati összefüggésben “ működnek a dolgok”: Minden okkal történik, a karma pedig szüntelen dolgozik. Erre jelenthet segítséget megoldást, választ, válaszokat a sorselemzés.

Egy sorselemzés történhet akár egy konkrét életterületre, úgymint munka, pénzügyek, szerelem, párkapcsolat, egészség, gyermekek, család. Vagy történhet az egész életre vetítve, általánosságban de ez azért nem teljesen így értendő. Van amikor az ember életében egy-egy problémával szembesül, egy olyan akadállyal, ami adott esetben újra és újra visszatér, megjelenik az életében, ezek mind tipikusan olyan területek amivel kapcsolatosan érdemes egy sorselemzést végezni. Ilyenkor a cél a feltárás, pontosan értve, az adott élethelyzetnek, életterületnek a feltárása.

Döntő többségében a múlt és a jelen helyzetével foglalkozik a sorselemzés. Természetesen a jövőről is szó esik, illetve arról, hogy a feltárt múltbéli ok miatti jelen helyzet milyen jövőbeli kilátásokkal kecsegtet. Hiszen már eleve ha tudjuk azt, hogy miért történik az adott jelen helyzet, akkor mérlegelni tudjuk azt, hogy hogyan döntsünk egy kérdéses helyzetben.

A sorselemzést akkor szoktam ajánlani és javasolni, ha időközönként visszatérő, vagy megoldhatatlannak látszó problémáról van szó, vagy egy helyzet mögött meghúzódó okokat szeretné megtudni azaz kíváncsi a probléma gyökerére.

 

Comments Off on Sorselemzés