Blog

Szerelmi jóslás

Szerelmi jóslás az angyalkártya segítségével

Alapvetően minden jóslásra használható kártya pakli tartalmaz jó és rossz, vagyis mind pozitív, mind pedig negatív jelentéssel rendelkező lapokat. Ez alól egyetlen kivételt képez az angyal kártya: ugyanis ezt a kártya paklit úgy alkották meg, hogy csak és kizárólag pozitív töltetű lapokat tartalmazzon. Ennek pedig egyszerű oka van: az angyalok mind – mind pozitív és szeretetteljes lények, akik szeretnek téged és segíteni akarnak, bármilyen nehéz vagy aggasztó életszakaszban is vagy. Így minden egyes kártyalap egy olyan pozitív, jó szándékú üzenetet hordoz, amelyet megszívlelve biztos, hogy nem véted el a jó irányt.

Az angyal kártya pakli az alap tarot 78 lapját adaptálta, így ez a pakli is 78 különböző lapot tartalmaz. Ezek egy része megnevezett konkrét angyalhoz köthető, (ebben az esetben az angyal van megnevezve a kártya lapon), másik része viszont egy egy kívánságot, tanácsot tartalmaz. Minden lapon található továbbá egy kedves illusztráló kép is. Bizonyos paklikon, hasonlóan a hagyományos tarothoz, van 0-22ig egy nagy arkánumnak megfelelő illetve a többi, a kis arkánumnak megfelelő 4 sorozat kártyalapot tartalmaznak.

Jósolni, (és ez természetesen igaz a szerelmi jóslás esetén is), az angyal jós kártyával nagyon egyszerű, hiszen nem kell a lapoknak mögöttes értelmet keresni, egyszerűen elegendő elolvasni a lapon található útmutatásokat. Azon pakli esetében, melynek jelentéseit a blogon már olvashatod, elegendő megfelelő koncentrálás mellett húzni az összekevert pakliból, ez a kártya lap fogja a kérdésedre a választ is tartalmazni..

Comments Off on Szerelmi jóslás