angyal, fiatal, jóslás, angyallal, fiatalnak
Blog

Fiatalnak érzed magad? Lehet, egy angyallal találkoztál!

Újra fiatalnak és üdének érzed magad? Egy angyallal találkoztál! Az idő múlásával viszont veled is könnyedén megeshet, hogy “nehezebben mozdulsz meg”, többször érzed fáradtnak magad, noha erre különösebb fizikai okod nincs. Nyomasztó a mindennapi mókuskerék, nem találsz az életedben semmi inspirálót.

Egyik nap viszont történik veled, valami szokatlanul különös. A kedvenc kukoricakonzerved túl magasra tették és nem éred el. De hirtelen, szinte a semmiből ott terem egy magas és jóképű fiatalember, aki a segítségedre siet. Mire felocsúdnál, már hűlt helye. Mintha ott sem lett volna. Különös érzés fog el. Visssza tér beléd az életkedv, újra jókedved lett. Nem véletlenül, ugyanis egy angyallal találkoztál. Megmutatják és felszínre hozzák gyermeki énedet, és egészen fiatalnak érzed magad.

Ugyanez a helyzet, a meglepő, véletlennek tűnő eseményekkel. Bár hihetetlen, de véletlenek ugyanis nincsenek. Ha betegeskedsz és pont olyan beszélgetésre, műsorra, információra figyelsz fel, ami a megoldást is szinte tálcán kínálja, szinte bizonyos, hogy az angyalaid siettek a segítségedre.

Ha olvasni szeretnél angyalokról, akkor kövesd a blogom. Gyógynövényekkel kapcsolatosan kövesd a Gyógynövényblog oldalát.